Uw specialist in riolering in Amsterdam

Heeft u een lek in Amsterdam of omstreken? Riloo Service repareert snel de lekkage aan uw riolering. Ons bedrijf biedt betaalbare en snelle service, precies zoals u dat wenst. Lekkage kan immers veel schade veroorzaken in en aan uw pand. Daarom is het verstandig om direct de hulp in te schakelen van een lekkage specialist. Onze medewerkers weten hoe vervelend een probleem aan uw riolering is en komen daarom zo snel mogelijk naar u toe om het te repareren.

Riool ontstoppen

Is uw riolering verstopt? Schakel direct onze experts in. Een verstopping is natuurlijk erg vervelend, maar als dit niet snel verholpen wordt kunnen de problemen nog groter worden. Bij acute problemen staan wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar! Binnen no time staan wij voor uw deur en ontstoppen wij uw riool en afvoer in Amsterdam. Bel ons op het nummer 020 - 794 71 56, dan komen we meteen bij u langs.

Voor alle ontstoppingswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Is uw wc verstopt, of wilt u uw gootsteen ontstoppen? Op ons ontstoppingsbedrijf kunt u op elk moment van elke dag rekenen. Of nu uw afvoer verstopt is of uw toilet: wij staan in de regio Amsterdam altijd voor u klaar!