Lekkage in uw badkamer in Amsterdam?

In een badkamer stroomt veel water. Zowel door de leidingen, kranen en uit de douche of wasmachine. Een badkamer is daarom ook een grote risicoruimte voor lekkage. Gelukkig hebben de vakmannen van Riloo Service jarenlange ervaring met lekkage in badkamers in de regio Amsterdam. We weten daarom precies waar de risico’s zitten en hoe deze verholpen kunnen worden.

Lekkage badkamer: van douche tot toilet

Een badkamerlekkage kan zich op veel verschillende plekken bevinden. U kunt te maken hebben met een lekkage in de douche, bijvoorbeeld bij de douchebak. Uw wc lekt, bijvoorbeeld de stortbak. Ook kan het bad lek zijn, of de wasmachine. Wanneer u een wasmachine in de badkamer heeft staan, kan ook hier zich een probleem bevinden. U merkt het al: er zijn helaas veel mogelijke locaties van lekkage in de badkamer!

24/7 hulp bij spoed

Een lek moet altijd snel worden gerepareerd. Anders krijgt u al snel te maken met veel overlast en hoge reparatiekosten. Hoe sneller de hulp, hoe beter! Onze experts hebben daar alle begrip voor. Daarom bieden we u voor spoedgevallen een 24-uurs service. U kunt ons op het nummer 020 - 794 71 56 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. De lekkage in uw badkamer is dan snel verleden tijd!