Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuringen zijn verstandig om uit te laten voeren mocht u op het punt staan een woning of bijvoorbeeld bedrijfspand te kopen. Door het uitvoeren van een bouwkundige keuring krijgt u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht in de staat van het pand waarin u geïnteresseerd bent. Toch zijn deze bouwkundige rapportages vaak incompleet, het leidingwerk wordt namelijk niet goed gecontroleerd. Riloo Service heeft hier de juiste oplossing voor!

Wij breiden uw bestaande bouwkundige rapportage verder uit door ook uw waterleiding, gasleiding en afvoer preventief te controleren. Dit is een aanvulling op uw bestaande rapportage. Hiermee weet u zeker dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan wat betreft uw leidingwerk! In ongeveer 4 uur is het mogelijk om uw gehele leidingwerk van uw pand bij langs te gaan, vervolgens ontvangt u hiervan een extra aanvulling op uw bestaande rapportage. Wilt u een huis kopen of verkopen en het leidingwerk controleren, of heeft u een bedrijfspand waarvan het leidingwerk nagelopen moet worden? Het is allemaal mogelijk bij ons!

Bouwkundige keuring Amsterdam. Onze werkwijze

Onze bouwkundige keuring als uitbreiding op uw bouwkundige rapportage is toegespitst op zowel uw water-, gas- en rioolleidingen. De werkwijze van Riloo Service bestaat onder andere uit het gebruik van warmte en infraroodcamera’s. Hiermee checken wij uw gehele leidingwerk op gebreken. Het grote voordeel hiervan is dat dit volledig gebeurd zonder hak en breek werk. Zo zit u dus niet met herstelkosten. Mochten wij tijdens onze inspectie problemen tegenkomen in uw leidingwerk, dan kunnen wij dit ook direct voor u oplossen!

Bouwkundige keuring aanvullen in Amsterdam

Interesse in een bouwkundige keuring als uitbreiding op uw rapportage in  Amsterdam? Wij breiden uw bestaande rapportage uit door ook al uw leidingwerk bij langs te gaan! Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar op 020 - 794 71 56 voor al uw vragen over onze werkzaamheden, tarieven en planning. Wij helpen u graag!